mandag 19. april 2010

Konsert med Music Mission

Onsdag 7.april var det duket for konsert med Music Mission på Misjonshuset. Det var mange som møtte opp denne kvelden, både gamle og unge. De oppmøte fikk en flott konsertopplevelse med dyktige musikere.

Music Mission er et band som består av 5 kristne menn i alderen 19-36 år. De har hatt basen sin på Lillehammer dette året hvor de har bidratt med musikalske innslag på møter. I tillegg har de holdt konserter rundt omkring i Norge. Hovedmålet for teamet er å være en oppmuntring i hverdagen ved å spre det glade budskap gjennom den kristne sangskatten og ved å stå for en positiv livsholdning.

Ønsker du å lese mer om Music Mission? Følg linken: http://www.mmproductions.no/musicmission/.

Kveldens repertoar var variert, og det var noe for enhver smak. Blant sangene som ble spilt var "Min sjel er fri", "Lær meg å kjenne dine veie", "World`s of prayer", "Stor og hellig", "Nåde uten ende", "Har du intet rom for Jesus?" og "Makten og æren".

Ole Jørgen Storsæter holdt en appell for oss. Appellen tok utgangspunkt i Matteus, kapittel 7, vers 13-14: "13 Gå inn gjennom den trange port! For vid er den porten og bred er den veien som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennom den. 14 Men trang er den porten og smal er den veien som fører til livet, og få er de som finner den." Det er ingen som har sagt at det skal være lett å være en kristen. Det er nok heller ingen som vil påstå at det er lett å følge den veien Jesus ønsker at vi skal gå. Bibelen oppfordrer oss likevel til å gå på den smale veien fordi den, og kun den, fører til evig liv.

Kjære Jesus, takk for at du døde for oss mens vi enda var syndere. Takk for at du er rik på tilgivelse og tar i mot oss syndere, selv om vi har vært borte fra den smale veien i løpet av våre liv. Takk for at du er til stede, vil møte oss og forandre våre liv på samme måte i dag som for 2000 år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar