lørdag 15. januar 2011

Nytt Sambandsår, nye muligheter

Sambandet vil med dette benytte anledningen til å ønske alle blogglesere godt nytt år. Vi ønsker både gamle og nye fjes velkommen til å være med på møter, aktiviteter og annet i regi av Sambandet i løpet av 2011.

Årets første Sambandsmøte avholdes førstkommende søndag, søndag 16. januar, på Lillehammer Misjonshus. Kaffe og noe å bite i serveres fra kl 17:30, møtet starter kl 18:30. Det er Kjell Årdal som skal holde andakten, Anne Gro H. Berg skal bidra med sang og det er Sambandskids for alle barn.

Deretter er det møter annenhver søndag framover, det vil si søndag 30. januar (Betel i Rudsbygd), søndag 27. februar (Misjonshuset på Lillehammer), søndag 27. mars (Misjonshuset på Lillehammer), søndag 10. april (Betel i Rudsbygd), søndag 17. april (Misjonshuset på Lillehammer), søndag 8. mai (Betel i Rudsbygd) og søndag 22. mai (Misjonshuset på Lillehammer).

Kontaktperson for Sambandsmøtene er Magnor Asbjørnsen. Kontaktperson for Sambandskids er Inger M. Strangstad.

Andre datoer som er verdt å merke seg i forbindelse med Sambandet kommende halvår er
  • 13. februar 2011: Årsmøte på Lillehammer Misjonshus
  • 13. mars 2011: Supersøndag på Sveum i Auggedal, begynner kl 12.00.
  • 29.april 2011: Café Kadesj med beat for beat fra Bedehusland, Lillehammer Misjonshus
  • 5. juni 2011: Sambandets sommeravslutning på Galleri Rusten.
Årets første VOKS (unge voksne) ble holdt torsdag 13. januar 2011 på Lillehammer Misjonshus, se blogginnlegget nedenfor. Det vil være VOKS-samlinger stort sett annenhver torsdag framover, det vil si torsdag 27. januar, 10. februar, 24. februar, 10. mars, 24. mars, 7. april, 5. mai og 19. mai. Samlingene vil holdes på Lillehammer Misjonshus jl 19.00. Ta gjerne med en venn! De torsdagene det ikke er Voks, har vi bibelgrupper på Misjonshuset kl. 19.00. Er det noe du lurer på, så ta kontakt med leder for Voks, Knut Anders Simenstad.

Andre aktiviteter man kan være med på i Sambandsregi er
  • Mannskapet - kor for sangglade menn, korøvelse annenhver mandag, neste korøvelse er 24. januar på Betel i Rudsbygd. Kontaktperson er Terje Thunæs.
  • Klubben - barnelag som holder til på misjonshuset på Tretten annenhver torsdag i SFO-tida kl. 14-15. Neste gang det er Klubben er 20. januar. Kontaktperson er Inger M. Strangstad.
  • Regaze - ungdomsklubb for 8. klassinger og oppover på Betel i Rudsbygd. Neste gang Regaze avholdes er 5. februar. Kontaktperson er Anne Gro H. Berg.
  • Blåveisen - barnelag som holder til på Follebu skole annenhver tirsdag kl 15-16.30. Blåveisen er neste gang 25. januar. Kontaktperson er Gunvor Melbø.
Vi takker for hver og en som er med og bidrar til at Sambandet kan arrangere en rekke aktiviteter i Lillehammer og omegn framover. Vi ber også for at Gud må være midt i blant oss under møter og samlinger, og at Jesus må vise oss veien slik at vi klarer å ha fokus på ham i alle aktiviteter som vi gjennomfører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar