mandag 6. juni 2011

Hva skjer i sommer? Informasjon

St. Hans feiring
Sambandet inviterer til St. Hans feiring på Livoll ungdomssenter torsdag 23.juni kl 17:30. Der blir det grilling, lek og motto, sang og andakt samt kaffe og kakeservering. Livoll stiller med varm grill, drikke og tilbehør, så alt du trenger er å ta med grillmat og godt humør!
Feiringen koster kr 100 for voksne, mens det er gratis for barna. Dersom det er noen som ønsker å overnatte, så er det full anledning til det. Prisen for overnatting er kr 200 for voksne, og kr 120 for barn.
Påmeldingen rettes til Inger Strangstad innen 20.juni 2011.
Velkommen til Livoll!

Sommerleir
21-23. juni arrangeres det sommerleit på Livoll ungdomssenter. Leiren er for barn som er født i 2007 og til og med de som går i 6. klasse. Programmet på leieren er blant annet at barna skal få høre bibelfortellinger, de skal få leke sammen, bli bedre kjent, bli oppdelt i interessegrupper og kunne drive med for eksempel friluftsliv og kakepynting, klatre på bruskasser og gå på slakk line. Prisen på oppholdet er kr 400 per barn, men det gis søskenmoderasjon på 50 kr for barn nr 2, 3, 4 osv. Det er lov å ha med en voksen.
Påmeldingen gjøres på internett på siden www.nlm.no/ost innen 14.juni 2011.
Hvis du har spørsmål eller ikke har mulighet til å melde deg på via internett, kan du gjerne ta kontakt med Inger Strangstad. Velkommen til Livoll på sommerleir!


Jesus elsker alle barna
T/M: George Frederick Root


Jesus elsker alle barna,
alle barna på vår jord.
Rød og gul og hvit og svart
er det samme har han sagt.
Jesus elsker alle barna på vår jord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar