søndag 23. mai 2010

Sommeravslutning for VOKS

Torsdag 20.mai 2010 hadde VOKS sommeravslutning på Strandpromenaden i Lillehammer.
Det var en bra gjeng av ungdommer som samlet seg til samvær med grilling, andakt og diverse uteaktiviteter.
To av parene (!) i VOKS =)
Kubbspilling på Standpromenaden.
Dyp konsentrasjon under spillingen.
Standpromenaden badet i sol.
Takk til fantastiske Svein Arild og Hanne som har vært med på å forme og utvikle VOKS dette året. Takk for all tid og krefter som dere har lagt ned i ungdomsarbeidet i Lillehammer. Sambandet vil også benytte anledningen til å ønske dere lykke til med fremtiden; familieforøkelse og flytting. Dere vil bli savnet!

Volleyballspilling i solnedgang.

Svanhild holdt andakt med utgangspunkt i Lukas evangeliet, kapittel 21, vers 1-4:
"Jesus så opp og la merke til hvordan de rike la sine gaver i tempelkisten. 2 Da fikk han se en fattig enke legge to småmynter i den, 3 og han sa: «Sannelig, jeg sier dere: Denne fattige enken har gitt mer enn noen av de andre. 4 For alle de andre la gaver i kisten av sin overflod, men hun ga av sin fattigdom alt hun hadde å leve av.» "

Enken som det står om i Lukas evangeliet hadde mistet mannen sin og dermed også livsgrunnlaget siden det var han som hadde forsørget henne. Enken var fattig og hadde knapt nok penger til å kjøpe mat som hun kunne spise. Allikevel la hun småmynter i tempelkisten. Den som snakker mest om hvor mye det koster å følge Jesus i Bibelen er Jesus selv. Det er ikke alltid lett å være den eneste kristne i vennegjengen, i klassen eller på jobb. Det avgjørende er imidlertid hvordan man som kristen imøtegår den motgangen. Noen vil resignere og andre blir kanskje bitre på Gud, disse taper i motgang. Andre, som enken ovenfor, vinner imidlertid i motgang fordi de benytter motgangen til å komme nærmere Gud. Kjære Gud, vi ber om å bli rike i deg og at vi skal handle slik som enken i Lukas evangeliet når vi møter motgang. Takk for at for at du går med oss og har lovet at du alltid skal gjøre det!

Vi vil benytte anledningen til å takke for VOKS-året som har gått. Det har vært fint å møte andre unge, kristne og ha et fellesskap sammen. Vi ønsker alle dere som drar fra Lillehammer lykke Til videre med studier, jobb og fremtiden. Samtidig ber vi om forbønn for VOKS-året som kommer; be for at det skal komme flere engasjerte kristne ungdommer til Lillehammer som er kallet til å være med og arbeide med VOKS.

Så litt informasjon til slutt:
Neste Sambandsmøte er på Betel i kveld, 23. mai kl 18:30, det er kaffe og kakeservering fra kl 17:30. Magne Gillebo skal tale og Sambandssekstetten skal synge.
Sommeravslutningen for Sambandet blir 6.juni på Betel med Erik Axelsson som taler.
VELKOMMEN!

1 kommentar:

  1. takk for den,den satte vi virkelig pris på. Har vert veldig kjekt å vert leder for voks. Sjøl om det til tider har vert ett slit kommer vi nok til å savne Voks. Lykke til med fortsettelsen av voks til dokke som skal drive det videre!
    Hilsen Hanne og Svein arild

    SvarSlett