tirsdag 23. november 2010

Sambandsmøtet 14.november 2010 i bilder

Søndag 14. november var det Sambandsmøte på Lillehammer Misjonshus. Taler for kvelden var Bjarte Rydland. Her ser man Ragnhild Gillebo som åpner møtet med et budskap tilpasset både små og store tilhørere.

Vardal Gospelkor bidro med flott sang under møtet.

Sambandskids bygde lego etter at de hadde blitt lest for.

Kjære Gud, vi vil takke deg for menighetsarbeidet som foregår i Sambandet på Lillehammer. Takk for hver enkelt som bidrar på sine måter, i form av for eksempel å lage mat, holde andakter, ha ansvaret for teknikken, barnepass og liknende. Vi er takknemlige for hver og en som kommer på det som arrangeres i menigheten, og vi ber om at du må gjøre oss frimodige til å få med oss nye mennesker på det som skjer. Vi ber også om at du må hjelpe oss til å holde fokus på deg under alle møter og andre aktiviteter som foregår i regi av Sambandet. Hjelp oss med å formidle ditt ord på den måten du vil. Dette ber vi deg om i Jesu navn. Amen.

Paulus’ brev til filipperne, kapittel 4, vers 4-7: "Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær! Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk! Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar