torsdag 6. oktober 2011

Vil du være med å synge?

Har du lyst til å synge i kor?

Vi er noen som har lyst til å prøve å få til et familekor, der vi synger litt på barnas premisser.Det er ikke opptaksprøver og krav til sangstemme, men vi håper å få til et fellesskap som kan være viktig både for store og små.

Siden mange er opptatt, satser vi på å øve en søndag i måneden i forbindelse med Sambandet Misjonsforsamling sine møter, slik at de som vil, kan få med seg dem også, og de som kun vil være med i familiekoret kan det.

Dette blir et prøveprosjekt nå før jul og vi har satt opp følgende datoer:
- 9. oktober på Lillehammer Misjonshus: Vi synger kl. 14.30, spiser middag sammen etterpå og for de som ønsker begynner Sambandsmøtet kl. 17.oo.
- 6. november på Betel i Rudsbygd. Vi møtes til middag kl. 15.00, øver etterpå og kl, 17.30 er det Sambandskaffe før Sambandsmøtet begynner kl. 18.30.
- 11.desember på Betel i Rudsbygd. Vi synger på Sambandets juleavslutning kl. 11, – og møter opp til en liten øvelse en time før.

Middagen blir enkel og billig, men god. :)

Vi håper du/dere har lyst til å være med. Veien blir litt til mens vi går,men kanskje øver vi litt alle sammen og så kan barna få leke litt, mens vi som er litt større kan øve inn en egen sang.

På linken til høyre på denne bloggen ligger programmet for Sambandet og Voks denne høsten. Du er hjertelig velkommen på arrangementene, også om du ikke kan være med på sangøvingene.

Sees vi på søndag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar