mandag 17. oktober 2011

Strikkecafé, kom og bli med!

Den siste tirsdagen i måneden samles en del flittige damer til strikkecafé på Lillehammer misjonshus kl. 18:00. Sist avholdte strikkecafé var 27. september.

Dersom du ikke kan strikke, men du kan annet håndarbeid, scrapping eller bare har lyst til å prate, så er du allikevel velkommen til strikkecafén. Bloggansvarlig imøtekom den anmodningen og troppet opp på strikkecaféen den kvelden i september. Bloggansvarlig er ikke noe særlig stø i håndarbeid, men fikk allikevel innpass hos damene for å skravle litt og beundre det de har lagd og holder på å lage.
Ei nydelig lita jakke med farge som passer både til ei litea jente eller en liten gutt. Har du noen bekjente med små barn som trenger varme klær til vinteren kanskje?
Strikkede halser med knapper i, varme og gode. I tillegg er det ingen som har maken!
Fine detaljer på den ene strikkede halsen.
En finfin vott for gutter som er glade i traktorer.
Produktene som er vist i denne bloggen og flere til skal selges på julesalget som Misjonssambandet arrangerer 2. og 3. desember på henholdsvis Lillehammer misjonshus og Betel i Rudsbygd.
Damene er glade i sterke farger, og briller trengs når man skal drive med pirk.
Et av garnene som ble brukt i løpet av kvelden.

Etter at damene hadde diskutert strikkeoppskrifter og kommet i gang for kvelden, ble det koselige samtaler rundt bordet. Det ble også servert kaffe, kaldt drikke, kaker og godteri til alle sammen. Takk for en fin kveld, damer!

Neste strikkecafé er tirsdag 25. november på Lillehammer misjonshus kl. 18.00 - kom og bli med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar