mandag 17. oktober 2011

Uka utenom det vanlige

Den uka vi er inne i nå byr på mange spennende aktiviteter på kalenderen i regi av Misjonssambandet, så det er bare å holde av dagene og bli med på det som skjer.

Kø-event

Onsdag 19. oktober 2011 kommer Bibelselskapet ut med en ny bibeloversettelse.

Bibelselskapets 2005-oversettelse av Det nye testamentet tar hensyn til at tekstene skal være språklig forståelige for moderne mennesker. Samtidig er det lagt stor vekt på at oversettelsen skal formidle Bibelens grunntekst så nært som mulig. Med det samme målet for øyet har et stort antall fagfolk arbeidet med oversettelsen av Det gamle testamentet siden 2004, og nå i 2011 vil altså Det gamle testamentet fremgå i ny språklig drakt.

I de tidene da Harry Potter-bøkene kom ut så var det lange køer utenfor bokhandlene i Norge, folk lå til og med i sovepose foran inngangen for å sikre seg et eksemplar. Kristenfolket i Lillehammer kan ikke være noe dårligere nå når Bibelen kommer ut i ny oversettelse. Av den grunn vil vi prøve å skape litt blest rundt lanseringen av bibeloversettelsen. Vi stiller oss derfor i kø utenfor Norli Lillehammer (nå Gravdal)onsdag 19. oktober 2011.. Adressen er Storgata 61, og butikken ligger rett overfor Kiwi-butikken. Butikken åpner klokka 09, så vi håper folk har mulighet til å møte opp litt før og "lage kø".

Damenes aften med mannekengoppvisning

I år som i fjor arrangeres det mannekengoppvisning på Lillehammer Misjonshus (Kirkegt 74-76). Arrangementet starter kl. 19.00. Det blir oppvisning av klær fra Mongolia på catwalken, mulighet for litt å bite i og (selvfølgelig) muligheter til å prøve og kjøpe klær.

Fjorårets blogginnlegg fra damenes aften finnes ved å følge denne linken: Damenes aften 2010.

Sambandsmøte - Romerbrevet blir fremført av en som har lært det utenat (!)

Søndag 23.10.2011 kl 11:00 kommer Christoffer Nævdal (21) til Lillehammer misjonshus (Kirkegt 74-76). Han har vært elev på Fjellheim bibelskole, og har lært de 16 kapitlene i Romerbrevet utenat. For å vite mer om Christoffer og hans prestasjon, se for eksempel oppslaget på iTro eller hør ham på Norrøna radio. Det er Christoffer som er taler den aktuelle dagen, og vi gleder oss til å høre fremførelsen hans. Da han har brukt tid å krefter på å lære en såpass omfattende bibeltekst utenat, skylder vi ham i det minste å møte opp og høre på. Det hadde vært gøy om vi hadde klart å fylle misjonshuset til siste seterad denne søndagen, og vi håper at folk på hans egen alder i Lillehammer og omegn vil møte opp.

Dere trenger ikke å spise frokost før dere kommer, frokost serveres fra kl. 10:00 til alle som tar turen.

Hjertelig velkommen til arrangement og aktiviteter i denne uka utenom det vanlige! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar