onsdag 10. februar 2010

INFORMASJON



Det er møte på VOKS i morgen kveld kl 19, stedet er Lillehammer Misjonshus. Det er lagt opp til å bli en kveld med dialog om temaene vi har hatt på de tidligere VOKS-møtene etter jul, alle unge voksne er hjertelig velkomne! Neste sambandsmøte er søndag 21.februar på Lillehammer Misjonshus kl 18.30. Da er det årsmøte; årsmeldingen og regnskapet for Sambandet skal gjennomgås, det skal velges to nye til styret + vara og det blir samtale om arbeidet "min visjon for Sambandet".

Ellers så blir det møteuke i uke 14. Temaet for uken er: «Regn med Gud». 6 og 7 april vil en som heter Ole Jørgen tale. Fra 8 april vil Ole Audun Os tale til oss. Møtene vil foregå på Misjonshuset. Sambambandet har ett ønske om at disse møtene ikke bare skal være for de som går i VOKS, men ett samarbeid mellom alle de kristne ungdommene her i byen! Så ta gjerne kontakt med Svein Arild Aarkog om du har lyst å delta med noe. Det kan være å lede ett møte, ha en åpning, synge en sang, lage mat, ha forbønnstjeneste. Eller noe annet som du føler bør være med på ett av møtene denne uken.

Bandet Music Mission vil være med hele uken! Fredagen blir litt spesiell, da det ikke blir vanlig møte, men Cafe Kadesj med beat for beat! samme kveld, fra 22-23 tida, prøver vi å få til gateevangelisering i sentrum, med utdeling av kaffe evnt. utdeling av boller, vafler eller noe lignende! Vi vil veldig gjerne at flest mulig blir med på dette! Dette er en mulighet for å nå ut til folket i Lillehammer, vi vil veldig gjerne sette ett preg på byen! La de få se at Gud finnes også her! Og gjerne kunne åpne en dør for de som er søkende, men ikke vet hvor de skal gå!

Om du ikke kan delta på en annen måte, så håper vi du kan være med å be for denne uka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar