lørdag 4. september 2010

Generell informasjon om Sambandet



Sambandet er et samarbeid mellom misjonsforeninger i kommunene Lillehammer, Gausdal og Øyer. Sambandet er tilsluttet Norsk Luthersk Misjonssamband og er en forsamling som ønsker å ta vare på alle aldersgrupper. Inger Melbø Strangstad er forsamlingsarbeider i Sambandet og vi ønsker å være et sted der du kan få høre Guds ord forkynt klart og tydelig med relevans for din hverdag. Sambandet ønsker også å være et sted der DU vil trives og ønsker å ta andre med deg.

Vi inviterer til:
1) Sambandsmøte - det er møte annenhver søndag på Lillehammer Misjonshus og Betel i Rudsbygd. Vi starter kaffe kl 17.30 og møtet begynner kl 18:30. Kontaktperson er Magnor Asbjørnsen. Neste møte er på Betel søndag 12.september 2010.
2) Sambandskids - Foregår samtidig med Sambandsmøtene og barn i alle aldre er velkommen. Kontaktperson er Inger M. Strangstad. Neste Sambandskids er på Betel søndag 12.september 2010, møtet begynner kl 18:30.
3) Formiddagstreffen - På Betel i Rudsbygd for alle som er hjemme på dagtid. For program, kontakt Ragnhild Gillebo.
4) VOKS - Er en gjeng med og for Unge Voksne på Lillehammer Misjonshus annenhver torsdag kl 19. De torsdagene det ikke er VOKS møtes vi til bibelgruppe enten på Misjonshuset eller hjemme hos noen. Kontaktperson er Knut Anders Simenstad. Neste bibelgruppe er på Lillehammer Misjonshus 9.september 2010 og neste møte i VOKS er 16. september 2010.
5) Regaze - Ungdomsklubb for 8. klassinger og oppover på Betel i Rudsbygd. For program, kontakt Lars H. Berg.
6) Blåveisen - Er et barnelag som holder til på Follebu skole annenhver tirsdag kl 15.00-16.30. Kontaktpersoner er Gunvor Berg og Gunvor Melbø. Neste Blåveisen-treff er 14.september 2010.
7) Klubben på Tretten - Et barnelag som holder til på Tretten annenhver torsdag i SFO-tida, kl 14.00-15.30. Kontaktperson er Inger M. Strangstad. Neste klubb-treff er 16. september 2010.
8) Mannskapet - Et kor for sangglade menn i alle aldre. Sangøvelse på Betel i Rudsbygd annenhver mandag kl 19.30-21.30. Kontaktperson er Terje Thunæs. Neste sangøving er 13.september 2010.

Det er kun Gud som kan skape tro og vekst blant forsamlingen og i byen. Vi oppfordrer derfor hver enkelt til å be for Sambandet Misjonsforsamling, og alle arrangement og undergrupper og alle som er berørt av disse, for det står skrevet i Salmenes bok kapittel 127 at:
"Hvis ikke Herren bygger huset,
arbeider bygningsmennene forgjeves.
Hvis ikke Herren vokter byen,
våker vaktmannen forgjeves."

VELKOMMEN! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar