mandag 6. februar 2012

Temasamling: Terje Forsberg holder foredrag - Nordre Ål kirke 10. februar kl. 19:00

Omsorgssvikt er synlig – for dem som våger å se!

”I min oppvekst sviktet alle rundt meg. Jeg var som en katt ingen eide. Jeg vokste opp i et hjem med en far som var alkoholiker og voldelig. Jeg ble mobba på skolen og hadde ingen venner. Vi flytta mye og ingen av de stedene vi kom til, var det noen voksne som tok ansvar. I
en periode bodde vi i et fjøs og holdt på å fryse i hjel. Både foreldrene og samfunnet ellers svikta meg totalt.”
Terje Forsberg


”Å bo i ett fjøs, fryse, være redd, sulte, være ensom, aldri oppleve kjærlighet, måtte greie seg sjøl, få juling i tide og utide, det gav store åpne sår som alle måtte se. Men ingen
så dem. I dag er sårene grodd, men arra er der ennå.”

Terje Forsberg

Terje Forsberg kommer til Nordre Ål kirke fredag 10. februar kl. 19.00.

Kom og hør hans sterke livshistorie, fra han som liten gutt ble erklært evneveik, var et vrak som verken kunne lese eller skrive som 20- åring og til han i dag er en ettertraktet foredragsholder som reiser rundt med sitt ukuelige budskap om at ”det nøttær.” Denne historien trenger vi alle å høre.

Den er det viktig at mange får høre, fordi denne historien kan gjøre oss mer bevisst på å være et medmenneske for de vi møter, i stedet for å lukke øynene og la være å se. Men det er også viktig for de mange av oss som sliter, å høre han som har gjort seg til «uoffisiell talsmann for oss evneveike» og hans budskap om at det aldri er for sent å bli et lykkelig barn. Selv ble han det først i voksen alder.

I dag har han gitt ut to bøker: «Aldri for sent å bli et lykkelig barn» (2007) og «Mannen som ble et lykkelig barn» (2011) og han reiser rundt og har foredrag om at «det nøttar» Hans historie kan både hjelpe oss med å våge å se de som har det vondt og det kan gi oss en forståelse av hvorfor barn oppfører seg som de gjør.

Det er gratis inngang, kollekt og mulighet til å kjøpe bøkene Terje Forsberg har skrevet.


Det er Sambandet Misjonsforsamling som står som arrangør av denne kvelden. Sambandet Misjonsforsamling er tilsluttet Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi håper dere vil være med å spre informasjon om dette og at dere vil møte opp for å høre denne spennende historien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar